Modra Odra

Modra Odra to nowy koncept na restauracyjnej mapie Wrocławia. Zespół stanowią młodzi i ambitni, ale doświadczeni w branży gastronomicznej szefowi kuchni i sommelierzy. Lokalizacja w bezpośredniej bliskości wrocławskiego Rynku, czyni to miejsce idealnym na romantyczne kolacje, ale także spotkania biznesowe. Kuchnia Modrej Odry to przede wszystkim brak kompromisów w stosowanych składnikach. Znajdziemy tu tylko najlepsze i regionalne produkty. Składają się one na nowoczesne menu, oparte o tradycyjna polską kuchnię. W sezonowej karcie znajdziemy takie klasyki jak tatar wołowy czy udo z kaczki, jednocześnie możemy skosztować dziczyzny – carpaccio z sarny, czy combra jagnięcego. Pełnym uzupełnieniem dań jest starannie dobrana karta win i alkoholi, także zbudowana na produktach niewielkich i lokalnych dostawców. Szeroka selekcja win, jest dopasowana do prezentowanego menu, a obsługa barmańska postara się spełnić każde życzenie gości.