Grafika Tomka Wagela (materiały Season Magazyn)

Season Magazyn właśnie wypuścił kolejny, wiosenny numer W BIEGU. Interaktywne wydanie tego numeru zawiera pięknie ilustrowane przepisy na hamburgery, witaminowe koktajle i szybkie zdrowe przekąski.

Twórcy sami mówią o tym, że najnowsze wydanie W BIEGU jest nieco krótsze, ale za to prawdziwie wiosenne. Odświeżono niektóre działy, tak więc po otwarciu magazynu można wybrać dania: do nerki, do serca lub do przełyku. Standardowo, na samym końcu zamieszczono dodatek „dopieprz”, w którym kryje się przepis na słony i pikantny popcorn oraz rozgrzewającą wódkę.

W przepisach znajdziecie również mnóstwo inspiracji na niebanalne hamburgery. Począwszy od receptury na własnoręcznie wypiekane bułki po wykwintne dodatki. Polecane są takie połączenia jak: wołowina z botwiną i orzechami laskowymi, pieczarki portobelo ze szparagami i majonezem curry, nuggets burger z rzodkiewką, fishburger z dorsza z groszkiem, miętą i sezamem.

Kolejne działy zawierają przepisy na owsiane batoniki i koktajle, których skład różni się w zależności od tego czy chcemy wzmocnić się przed treningiem, czy uzupełnić witaminy po wysiłku.

Polecamy zapoznanie się z propozycjami Season Magazyn. Cały numer dostępny tutaj: http://issuu.com/seasonmagazyn/docs/season_wiosna_2015_na_www_strony