Restauracja Ogrodowa to miejsce, w którym tradycje kuchni polskiej i europejskiej spotykają się z nowoczesnymi trendami kulinarnymi. Szefem Kuchni jest Mateusz Malinowski, który komponuje urzekające dania, wykorzystując najlepsze, szczegółowo wyselekcjonowane składniki.
Filozofią restauracji, oprócz nieustannego dążenia do doskonałości, jest stosowanie najwyższej jakości produktów. Dostarczają je sprawdzeni dostawcy, wytwarzający swoje wyroby według tradycyjnych, rodzinnych receptur. Menu skomponowane jest w niecodzienny sposób, według Smaków Natury, Miłości i Luksusu, które zmieniają się wraz z porami roku.

Restauracja Ogrodowa znajduje się w Dębowy Hotel Event & SPA, w Bielawie, przy ul. Korczaka 4.
www.hoteldebowy.pl

 

W Restauracji Ogrodowej podczas naszego festiwalu będziecie mogli spróbować specjalnego menu.

MENU FESTIWALOWE

Przystawka – Pomidory faszerowane szyjkami rakowymi i komosą ryżową z pesto z czosnku niedźwiedziego

24zł

Danie główne – Filet ze szczupaka w bulionie z puree ziemniaczanym, rukwią i warzywami

47zł

Sałata ziołowa z kacza piersią przyrządzaną w niskich temperaturach i zielonymi szparagami

33 zł

Deser – Eklerki truskawkowo-miętowe z wanilią

16zł