Od 13 do 17 stycznia trwać będą kulinarne półkolonie dla dzieci w wieku od 6-12 lat. Podczas ferii dzieci mogą uczestniczyć w licznych warsztatach kulinarnych i zajęciach artystycznych.

Dzieci nauczą się w przygotowywać 5 śniadań i obiadów, zamieniając się tym samym w domowych szefów kuchni.
Zajęcia prowadzone są w godzinach 9.00–16.00  z możliwością przyprowadzania dzieci od 8.30 i odbioru do 16.30.

Koszt 5-dniowego turnusu to 590 zł.

Cena zawiera:
opiekę dwóch osób prowadzących przez cały czas trwania zajęć
udział we wszystkich zajęciach i warsztatach
zakup składników niezbędnych do gotowania i innych prac twórczych
udostępnienie strojów i akcesoriów kulinarnych niezbędnych w kuchni
aktywną organizację czasu każdego dnia, w tym także na świeżym powietrzu
śniadanie i obiad każdego dnia, samodzielnie przygotowane przez dzieci
napoje i owoce dostępne przez cały dzień.

Więcej informacji znajdziesz: tutaj.