Od 8 do 11 grudnia w Browarze Stu Mostów trwać będzie święto miłośników piwa i dobrego jedzenia. Organizatorzy zapraszają do degustacji trunków i kulinarnego menu.  

Plan urodzinowego weekendu:

– Czwartek, 8.12, 19:00 – premiera Salamander Imperial IPA, piwa pod każdym względem mocniejszego niż AIPA. Najlepsze amerykańskie odmiany chmielu. Potężne uderzenie nut owocowych i żywicznych.

– Piątek, 9.12, 19:00 – prezentacja tego wszystkiego co przyniósł nam roku 2016, sukcesy Browaru, naszych trzech marek, historycznych kolaboracji. Pokażemy jak i gdzie promowaliśmy piwo warzone we WRCLW.

– Sobota, 10.12 – wielki powrót tegorocznej warki WRCLW Rye RIS oraz zapowiedź WRCLW Rye RIS Barrel Aged – najlepszego Imperialnego Stoutu. Tym razem zalaliśmy beczki po burbonie Jack Daniel’s.

– Niedziela, 11.12 – wielki finał, wielki urodzinowy tort. Cały nasz team, Przyjaciele z wielu miast i krajów.

Na kranach tylko nasze piwa, w menu kulinarne hity 2016 roku, które dały nam Czapkę w Żółtym Przewodniku Gault&Millau.

Więcej informacji znajdziesz: tutaj.